Home » Finisaje

Finisaje apartamente Grand Park Sud Residence

Pentru că ne respectăm clienții, ansamblul Grand Park Sud Residence pune la dispoziția dumneavoastră absolut orice detaliu care atestă calitatea ridicată a lucrărilor. Puteți oricând verifica și stadiul acestora urmărind pe site secțiunea dedicată care se actualizează periodic cu imagini din șantier, ori ne puteți vizita și discuta cu echipa noastră de ingineri și arhitecți legat de orice detaliu al construcțiilor noastre.

       

Construcția

Structura de rezistenta este realizata din beton armat: fundatii tip radier, stalpi, diafragme, plansee, respectand cele mai riguroase cerinte privind rezistenta si stabilitatea.

Peretii de inchidere si cei care separa apartamentele sunt construiti din caramida ceramica, cu goluri, tip Poroterm. Grosimea lor este de 25 cm. Peretii exteriori sunt placati cu polistiren expandat de 15 cm si  tencuiti cu tencuiala decorativa.

Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt din BCA de 10 cm.

Tamplaria exterioara este din PVC, profil cu 6 camere (Aluplast) si sticla cu 3 straturi (tripan). Geamurile au infrastructura pentru montarea jaluzelelor exterioare (cutia este montata). Acestea se pot monta de catre constructor optional, la cererea clientului.

Sapa de egalizare din interiorul apartamentelor este autonivelanta. Aceasta adaposteste toate conductele pentru instalatiile interioare.

Terasele circulabile au urmatoarea stratificatie: placa de beton 23 cm, strat bariera si difuzie vapori, termoizolatie – polistiren 25 cm, sapa de panta 3-8 cm, hidroizolatie PVC, sapa de protective a hidroizolatiei 3 - 4 cm, gresie de exterior

Terasele necirculabile (acoperis) au urmatoarea stratificatie: beton 23 cm, strat difuzie si bariera vapori, polistiren grafitat 25 cm, sapa de panta 3-10 cm, hidroizolatie PVC

Subsolul va avea pardoseala slefuita, din beton cuartos, tavanul va fi placat cu vata bazaltica aparenta, iar peretii finisati cu zugraveli si vopsele pe baza de ulei.

Alte dotari:

  • lift marca KONE
  • supraveghere video
  • interfonie

Ansamblul rezidential va fi dotat cu echipamente de joacă pentru copii, o piațetă cu zone de agrement și loisir pentru întreaga familie. Zona verde se va amenaja cu gazon și vegetație aleasa de catre specilistii in arhitectura peisagistica.

Finisaje si dotari standard

  Usile de intrare in apartament sunt clasificate antiefractie (RC2), si au o izolare fonica de 32 de decibeli.

  Sistemul de incalzire este cu pardoseala radianta. Aceasta este realizata din placi cu nuturi si teava Rehau. Instalatia este cu recirculare in fiecare apartament, aceasta facand posibila montarea, optional, a sistemului de control al temperaturii in fiecare camera. Centrala termica este comuna (Viessmann - 2 bucati in cascada), pentru corpul A si individuala, pe apartament, pentru corpurile B, C , D, E, F, G, H. Fiecare apartament beneficiaza de contorizare separata, atat a incalzirii cat si a consumului de apa.

  Apartamentele sunt prevazute cu infrastructura pentru aparatele de aer conditionat, in fiecare camera de locuit: tubulatura necesara este montata in pereti. Montarea aparatelor de aer conditionat este optionala prin firma partenera CLIMAVENT CONSTRUCT SRL.

  Modul de realizare a constructiei, precum si toate dotarile standard confera tuturor apartamentelor din ansamblu certificare energetica clasa A.

  Interfon video – fiecare apartament va fi dotat cu interfon video

   

Finisaje opționale

 

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a ales pachetele de finisaje opționale, astfel:

 • Băile sunt complet finisate si utilate: Peretii si pardoseala sunt placate cu plăci ceramice (gresie si faianta), dupa modele propuse de către designerii noștri. Acestea sunt produse in Italia.  Mobilierul este ales de la Royo – brand de top in domeniul productiei de mobilier de baie, produs in Spania. Obiectele sanitare si accesoriile sunt, de asemenea, produse in Spania, modelele fiind selectionate din catalogul Roca. Fiecare baie are, in plus, pentru incalzire, un radiator port-prosop.
 • Bucătăriile vor avea pardoseala ceramica (placi de gresie de 60cm x 60cm), iar, in zona cu blatul de lucru, pretele va fi placat cu faianta. Portiunea placata este de 60 cm, intre blatul de lucru (h=90 cm) si corpurile suspendate (h=1.50 m).
 • Pardoseala încăperilor va fi realizată cu parchet laminat de trafic intens. Punem la dispozitia clientilor 3 sortimente diferite, din catalogul Egger.
 • Ușile interioare sunt disponibile tot în 3 variante. Producatorul ales este Porta Doors.
 • Prize și întrerupătoare vor fi montate .(producator ABB)
 • Pereții sunt zugraviti in vopsea lavabila de culoare alba.

 Toate aceste propuneri de finisaje, precum si detaliile de executie pot fi vizionate in showroom-urile noastre, amenajate in imobilul A al ansamblului rezidential.

Va rugam sa ne contactati telefonic pentru programarea unei vizite in showroom.

galerie foto Finisaje

Vă invităm să vizionați imagini cu finisaje din apartamentele amenajate ca showroom in imobilul A.

Galerie foto încălzire în pardoseală: